Thursday, 22 May 2014

Zucchini Skins - Bucce Di Zucchini

I was experimenting with a recipe for zucchini pasta because I wanted to make a Paleo Zuchini-Pasta Carbonara and ended with a ton of zucchini peels. Luckily I had washed the zucchini before peeling them and quickly got to work inventing a new, unusual side dish.

First, let's talk about how awsome zucchini peel is for you.  From Livestrong.com:

Nutritional Value

For about 20 calories, 1 cup of raw chopped zucchini with skin delivers 37 percent of the daily value for vitamin C and just over 1 gram of dietary fiber. It also supplies about 10 percent each of the daily values for vitamin B-6 and potassium, as well as slightly lower amounts of vitamin K and riboflavin.

Whole Vs. Peeled

Zucchini is about 95 percent water by weight. Because most of this water is found in the vegetable’s flesh, its skin is a more concentrated source of nutrients. Not only is a peeled zucchini is lower in vitamin C and potassium, but it’s also virtually devoid of fiber and vitamin K. The skin itself is a rich source of antioxidant carotenoids, including lutein, zeaxanthin and beta-carotene.
Without the skins it doesn't deliver much of anything. Now, onto the recipe...
Stavo sperimentando con una ricetta per la pasta fatta dei zucchine perché volevo fare un Paleo Zuchini - Pasta Carbonara e quando ho finito mi sono rimaste una tonnellata di bucce di zucchini. Per fortuna avevo lavato le zucchine prima di sbucciarle e ho avuto modo di inventare una nuova contorno insolito.

In primo luogo , parliamo di come zucchine awsome buccia è per voi . Da Livestrong.com :

Valore nutrizionale

Per circa 20 calorie, 1 tazza di zucchine tritate con la pelle eroga il 37 per cento del valore giornaliero di vitamina C e di poco più di 1 grammo di fibra alimentare. Esso fornisce anche circa il 10% ciascuno dei valori giornalieri di vitamina B-6 e potassio, nonché leggermente minori quantità di vitamina K e riboflavina.

Tutta la vs. Pelato

Zucchini è di circa il 95% acqua in peso. Poiché la maggior parte di questa acqua si trova nella carne del vegetale , la sua pelle è una fonte più concentrata di nutrienti. Non solo è una zucchina pelati è più basso di vitamina C e potassio, ma è anche praticamente privo di fibre e vitamina K. La pelle è di per sé una ricca fonte di carotenoidi antiossidanti , tra cui la luteina , zeaxantina e beta - carotene .
Ora , la ricetta ...

 

You'll need:

4 cups zucchini peels
2 cloves of garlic
Olive oil
Fresh Chopped Mint
Salt & Pepper

Heat a teaspoon of Olive Oil in a non-stick pan. Roast the cloves of garlic until golden. Throw in the zucchini peel and cook for a few minutes, just until they're slightly limp, but not mushy.  Insert the chopped mint and cook for about a minute more. Salt and pepper to taste. Serve.

How easy was that? Yum!

Avrete bisogno di: 

4 tazze bucce di zucchini
2 spicchi di aglio 
olio d'oliva 
Menta Fresca trittata
Sale & Pepe nero

Scaldare un cucchiaino di olio di oliva in una padella antiaderente. Arrostire gli spicchi d'aglio fino alla doratura. Inserire la buccia di zucchine e cuocere per qualche minuto, fino a quando sono un po 'floscia. Inserire la menta tritata e fate cuocere per circa un minuto di più. Servire. 

Buono!

 Jess

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Liking buonaserababy?  I'd love to hear from you! Now you can follow in so many ways!

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