I was experimenting with a recipe for zucchini pasta because I wanted to make a Paleo Zuchini-Pasta Carbonara and ended with a ton of zucchini peels. Luckily I had washed the zucchini before peeling them and quickly got to work inventing a new, unusual side dish. First, let's talk about how awsome zucchini peel is for you. From Livestrong.com:
Without the skins it doesn't deliver much of anything. Now, onto the recipe... |
Stavo sperimentando con una ricetta per la pasta fatta dei zucchine perché volevo fare un Paleo Zuchini - Pasta Carbonara e quando ho finito mi sono rimaste una tonnellata di bucce di zucchini. Per fortuna avevo lavato le zucchine prima di sbucciarle e ho avuto modo di inventare una nuova contorno insolito. In primo luogo , parliamo di come zucchine awsome buccia è per voi . Da Livestrong.com :
Ora , la ricetta ... |
You'll need:4 cups zucchini peels2 cloves of garlic Olive oil Fresh Chopped Mint Salt & Pepper Heat a teaspoon of Olive Oil in a non-stick pan. Roast the cloves of garlic until golden. Throw in the zucchini peel and cook for a few minutes, just until they're slightly limp, but not mushy. Insert the chopped mint and cook for about a minute more. Salt and pepper to taste. Serve. How easy was that? Yum! |
Avrete bisogno di:4 tazze bucce di zucchini2 spicchi di aglio olio d'oliva Menta Fresca trittata Sale & Pepe nero Scaldare un cucchiaino di olio di oliva in una padella antiaderente. Arrostire gli spicchi d'aglio fino alla doratura. Inserire la buccia di zucchine e cuocere per qualche minuto, fino a quando sono un po 'floscia. Inserire la menta tritata e fate cuocere per circa un minuto di più. Servire. Buono! |
♥ Jess
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Liking buonaserababy? I'd love to hear from you! Now you can follow in so many ways!
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